Hoe gaat het nu met Anneke van der Plaats?

Breincollectief_Anneke_van_der_Plaats4

Lieve mensen,

Dank voor al jullie warme belangstelling, dat  doet me goed. Het gaat inmiddels beter met mij. Ik realiseer me dat ik vele, vele jaren mijn eigen hersenen  heb ‘’misbruikt’’ en  daardoor overspannen ben geworden; ook wel burn out genoemd.

Ik kom nu eindelijk tot rust en dat voelt goed.  Mijn brein kan weer denken.  En daardoor heb ik weer veel over mezelf geleerd. Zoals ik jullie altijd al in mijn lessen vertelde, is zelfreflectie een van de hoogste hersenfuncties (laag 4). Aangezien ik dit nu weer kan, valt het met de veronderstelde dementie wel  mee.  Vergeetachtig ben ik nog steeds, maar dat kent u al lang van mij.

Hoewel ik niet meer werk, sta ik in nauw contact met mijn collega’s van het BreinCollectief. Wij inspireren  elkaar.  En blijven vrienden voor het leven. Het menselijk brein,  inclusief dat van mijzelf, blijft mij onverminderd boeien.  Regelmatig heb ik nieuwe ideeën. Gezamenlijk met mijn  collega’s ontwikkel  ik deze verder.    

Genietend van mijn rust en in afwachting van nader hersenonderzoek, groet ik u allen hartelijk.

Anneke van der Plaats

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

4 reacties op “Hoe gaat het nu met Anneke van der Plaats?

 1. Anne Heemstra zegt:

  Geacht breincollectief,

  In verband met een te organiseren congres in april ben ik op zoek naar een spreker. Ik zie op jullie website dat Anneke van der Plaats zelf geen lezingen meer geeft, maar wellicht is er iemand die haar rol kan waarnemen. Ik verneem graag wat de mogelijkheden zijn en de evt. kosten.

  Met vriendelijke groet,

  Anne Heemstra
  Opleidingsadviseur

  M 06 57056905
  E aheemstra@riwis.nl
  Werkdagen: maandag, dinsdag (telefonisch), woensdag en donderdag

  Bezoekadres: Prins Willem-Alexanderlaan 1419 – 7312 GA Apeldoorn
  Postadres: Postbus 10230 – 7301 GE Apeldoorn

 2. J. Hofhuizen zegt:

  Dag Anneke,
  het doet mij goed van jou te lezen dat het weer goed met je gaat. Ik heb nooit geloofd in die zgn. dementie van jou. Hopelijk heb je je vrijheid weer terug.
  Ik wens je fijne feestdagen en moge het goed met je blijven gaan.
  Liefs, Josée

 3. J. Hofhuizen zegt:

  Lieve Anneke,

  hopelijk komt dit bericht door de familiecensuur…

  Blij dat het goed met je gaat. Heb je intussen een definitieve uitslag?

  Liefs, Josée

  P.S. op mijn vorige bericht (via het Brein Collectief) heb ik nooit enige reactie gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *