Hoe gaat het nu met Anneke van der Plaats?

Breincollectief_Anneke_van_der_Plaats4

Lieve mensen,

Dank voor al jullie warme belangstelling, dat  doet me goed. Het gaat inmiddels beter met mij. Ik realiseer me dat ik vele, vele jaren mijn eigen hersenen  heb ‘’misbruikt’’ en  daardoor overspannen ben geworden; ook wel burn out genoemd.

Ik kom nu eindelijk tot rust en dat voelt goed.  Mijn brein kan weer denken.  En daardoor heb ik weer veel over mezelf geleerd. Zoals ik jullie altijd al in mijn lessen vertelde, is zelfreflectie een van de hoogste hersenfuncties (laag 4). Aangezien ik dit nu weer kan, valt het met de veronderstelde dementie wel  mee.  Vergeetachtig ben ik nog steeds, maar dat kent u al lang van mij.

Hoewel ik niet meer werk, sta ik in nauw contact met mijn collega’s van het BreinCollectief. Wij inspireren  elkaar.  En blijven vrienden voor het leven. Het menselijk brein,  inclusief dat van mijzelf, blijft mij onverminderd boeien.  Regelmatig heb ik nieuwe ideeën. Gezamenlijk met mijn  collega’s ontwikkel  ik deze verder.    

Genietend van mijn rust en in afwachting van nader hersenonderzoek, groet ik u allen hartelijk.

Anneke van der Plaats

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *