Dr. Anneke van der Plaats doet een stapje terug

Breincollectief_Anneke_van_der_Plaats4

Lieve mensen,

Na vele jaren van lezingen en cursussen heb ik om gezondheidsredenen besloten te stoppen met mijn werkzaamheden. Sinds een tijdje word ik geobserveerd en onderzocht op vermoeden van dementie. Ik wacht momenteel nog op een second opinion.

Dierbare collega’s van het BreinCollectief zetten mijn gedachtegoed en dit mooie werk voort. Ze zijn kundig, innovatief en vooral ook creatieve denkers. Van harte beveel ik hen aan voor lezingen, cursussen, adviezen, observaties en alle andere werkzaamheden die zij verrichten in het belang van mensen met dementie.

“Onze gezamenlijke wens is een dementie – empathische – samenleving”.

Ik dank u voor alle belangstelling en goede wensen. Te zijner tijd hoort u weer van mij via deze website. En wens u nog veel inspiratie toe samen met “mijn BreinCollectief”, Lida, Jos, Erica, Jacqueline en Sylvia. 

Uw aanvraag voor een lezing, presentatie of workshop kunt u sturen naar info@breincollectief.nl.

Hartelijke groet, Anneke van der Plaats

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *