BreinCollectief zet Diplomaregister op

De kwaliteit van de advies- en opleidingstrajecten is voor het BreinCollectief erg belangrijk. Onze inzet is om zo dicht mogelijk bij de uitvoering op de werkvloer te blijven. Daar gebeurt het en daar moet kwaliteit geleverd worden om mensen met dementie een beter leven te bieden. Dat is de visie van Anneke van der Plaats en het BreinCollectief onderschrijft deze van harte.

De opleiding, adviestrajecten, cursussen, trainingen en workshops die door het Breincollectief worden aangeboden zijn, voor zover mogelijk, allen geaccrediteerd. De docenten zijn door Anneke van der Plaats of door het BreinCollectief opgeleid om de Brein Omgeving Methodiek™ toe te passen, zowel in de lessen als in de praktijkprojecten.

Onze waarneming is dat er in toenemende mate aanbod verschijnt waarin de naam van Anneke van der Plaats genoemd wordt terwijl dat niet door haar of in opdracht van en in samenwerking met haar of het Breincollectief ontwikkeld werd.

Om duidelijk te maken wanneer iemand daadwerkelijk door ons is opgeleid gaat het BreinCollectief binnenkort een Diplomaregister op deze website publiceren. Daarin wordt bekend gemaakt welke personen een certificaat van het BreinCollectief hebben ontvangen.

Lida Waterlander
Onderwijsontwikkelaar Breincollectief

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *