naam

achtergrond2 

Nieuws

dr. Anneke van der Plaats


 

 

 

Welkom op de nieuwe website van het BreinCollectief.

 

Het vernieuwde BreinCollectief met een wakkere kijk op de wondere wereld van dementie. Door steeds de wetenschappelijke literatuur bij te houden ontstaan er fonkelnieuwe inzichten. Tegelijk inspireert de praktijk van alledag ons om het leven van mensen met dementie en familieleden te verbeteren, zowel thuis als in het verpleeghuis. Samen met veel zorgorganisaties  zijn we ervan overtuigd dat het beter kan en anders moet.

Ons team is inmiddels uitgebreid met onderwijskundig adviseur en trainer Lida Waterlander. Dit heeft geleid tot verdere professionalisering van opleidingen en cursussen.

“Na vele jaren van lezingen en cursussen heb ik besloten mijn tijd voortaan te wijden aan wetenschappelijke publicaties, aan observaties en adviezen in verpleeghuizen en aan een nieuw boek. Hier zijn een aantal uitstekende sprekers voor uw bijeenkomst, congres of symposium:


Uw aanvraag voor een lezing, presentatie of workshop ontvangen we graag via het secretariaat. Hartelijk dank en een hele mooie bijeenkomst toegewenst.
Hartelijke groet, Anneke van der Plaats.”

Als BreinCollectief blijven we ons onverminderd inzetten voor een dementie – empatische – samenleving, zowel in Nederland als België.

Tot slot wil ik u graag onze nieuwe cursussen onder de aandacht brengen:

’Ontwerpen, bouwen en inrichten voor dementie’’, een integrale benadering.

Cursus Familieparticipatie volgens de Brein-Omgeving Methodiek™.

Tweedaagse cursus Zinvolle dagbesteding volgens de Brein Omgeving Methodiek™

[/notphone]